Актуально

“Stop Putin – Stop war” міжнародна акція в підтримку України

By Червень 14, 2016 No Comments

Прага 12 червня приєдналася до міжнародної акції “Stop Putin War in Ukraine”

Акція мала за мету привернути увагу громадськості до подій, які відбуваються на Сході України стосовно російського вторгнення. Паралельно демонстрації відбулися і в інших країнах Європи, Канади та США.

З різних джерел (зі звітів ОБСЄ, українських та світових ЗМІ) надходить інформація про те, що ситуація в Донбасі стає все гіршою, російські і проросійські збройні формування не виконують Мінських домовленостей.
Серед вбитих і поранених не тільки фіксують військовослужбовців, а й місцевих жителів, серед яких — діти. Місцеве населення також страждає від регулярних артобстрілів.

“Наше серце болить: ми не можемо спокійно спостерігати за тим, що відбувається, а наша совість не дозволяє нам стояти осторонь, – повідомляють організатори мітингу, –
Багато різних громад з різних країн приєдналися до цієї демонстрації. Ми сподіваємося на підтримку всіх, хто хоче зберегти життя українців у Донбасі”.

Вимоги:
1 -Повне виведення назад у Росію військ і військової техніки
2 – Посилити (збільшити) спостережну місію ОБСЄ і подовжити її роботу до 24 годин на добу. Допустити місію ОБСЄ до частини українсько-російського кордону який Україна тимчасово не контролює. Оскільки мінські угоди не виконуються з боку Росії, за ocтанні дні маємо різке погіршення ситуації на Донбасі на лінії розмежування, щодня, на жаль, є загиблі і поранені і кількість міняється.
3 -Продовжити санкції проти Росії, оскільки Росія не виконує мінських угод. Через Російськy агресію на сході України посилюються обстріли, гинуть українські військові і мирне населення.
Разом ми сила!
Слава Україні! Героям Слава!

Фоторепортаж з події:

Leave a Reply