Допомога Військовим

Звіт: Допомога БСП”Полтава”, ” Карпатська січ”, ЦП “Патріот”,20 батальйону, Грузинському легіону, 57 та 59 бригаді

By Травень 4, 2016 No Comments

Karpatska sic

Роботи в березні зроблено багато, допомога від нас розлетілась до різних куточків України. І заслуга в цьому моїх давніх вірних друзів – волонтерів в Україні. Без них я, далеко від рідної землі, як без рук. 
Якщо коротко описати шлях, яким прямують наші посилки з добром з Чехії, то це якось так: друг і вірний помічник Григорій, ви про нього знаєте ще з часів Майдану, забирає в мене всі посилки, які ми з волонтерами акуратненько спакували в “центрі АТО”в Празі( так нас назвала одна файна жіночка з Пустомит:) . Потім Григорій домовляється з водіями автобусів нашої патріотичної компанії-перевізника “NIKOLO” і за декілька поїздок відправляє нашу допомогу до Львова. Зазвичай автобуси приходять вночі і тут підключається друзяка Петро Шукатка з “Допоможи фронту”. О котрій годині б не приїхали автобуси, Петро їх зустріне і допомогу забере, за що йому низький від мене уклін. Далі, ми з Петром сортуємо по адресатах чеську допомогу, докуповуємо у місцевих виробників і у волонтерському воєнторзі решту спорядження, яке необхідне військовим. Доукомплектовуємо посилки і Петро “Новою поштою” їх відправляє адресатам до різних міст України. Переважно це перевірені роками і роботою друзі-волонтери, які їздять до хлопців на передову, або ж безпосередньо самі військові, з якими я знайома особисто. Далі, адресати отримують наші посилки, щиро радіючи їм, як малі діти)) Звітуються по факту і передають всім вам слова вдячності. Ось така у нас напрацьована за два роки логістика економ-класу. Всім, всім, хто допомагає нам у цьому, величезне, від всього серденька СПАСИБІ !!!!

Дякуючи вашій постійній допомозі, дорогі українці Чехії, та невтомній підтримці наших друзів-чехів, ми відправили спорядження, і всіляке добро:
батальйону спецпризначення ” Полтава”, 93 ОМБР, 20 батальйону, Окремій добровольчій чоті ” Карпатська січ”, Центру підготовки ” Патріот”, Грузинському легіону, 57 та 59 бригаді… Також Сашка відвезла допомогу сім’ї вояки Сергія. Надіюсь я нікого не пропустила. Якщо про когось не згадала, то доповніть мене друзі-волонтери.

Як ми допомогли:
– бушлати х 40 штук;
– військові теплі шкарпетки х 40 пар;
– термобілизни х 20 комплектів;
– чоботи гумові х 18 пар;
– чоботи гумові теплі х 2 пари;
– шапки флісові х 10 штук
– зігрівайки… х ціла купа
– витрати на “Нову пошту” нам обійшлись лише в 233 гривні, і це за всі посилки! Добрі люди на НП надали знижку 50 відсотків і посилки на Дніпро нам обійшлись замість 893 гривні в ” О”. Дякую Петро тобі і працівникам НП від нас щира дяка!

Всього закуплено спорядження + витрати НП на 870 євро = 23.750 крон. Кошти із дзеркального рахунку Української Європейської Перспективи 6283201001 / 5500

Зі збірки в Opletalova 39, Praha 1, хлопці отримали каву, чай, наше варення “Празьке яблучко”, щоколад, печеня, лаваші, спальні мішки, одіяла, сумки-аптечки, зубні пасти, щітки, бритви, шампуні, желетки, гелі для бриття, мило, гігієнічні помади, креми для рук, різні миючі та дезинфекція для рук, вологі серветки, перевязочні матеріали, протизастудні ліки, обезболюючі масті та ще багато всього потрібного хлопцям на фронті.

Для сімей військових відправили іграшки, памперси, одяг, взуття, дитяче харчування…
Хай береже вас Боженька за ваші добрі серця.
Миру всім нам!

 Приєднуйтесь до гуманітарного проекту “Допомагаємо Україні разом” 
Номер дзеркального рахунку МГО ” Українська Європейська Перспектива” для допомоги українським військовим, сім’ям загиблих Героїв, важко-хворим дітям: Raiffeisen Bank 6283201001 / 5500 з позначкою SOS.UKRAJINA.CZ
ваше ім’я та прізвище.

Джелело:  facebook Galina Andrejceva

berezen vidpravka z Prahy

93 i 20 bat

Centr pidhotovky Patriot

 

sashka kaladzijeva 93 i 20 bryhada

 

julija danilchenko bataljon specpryznacennja  Poltava

 

lesja saska dopomoha dlja 93 i 20

 

anatolij burnazaki 57_59 bryhady

 

Anatolij Burnazaki 59

 

Dopomoha 57 bryhadi

 

dopomoha hospital

 

IMG_8210

 

julia Viktorovna bataljon Poltava

 

lesja sashka 93 20 motopichotna bryhada

 

peredacha simji Srrhija Kuzi

 

Saska i Lena

 

svjatoslav bojko tamara

 

polihon 93 OMBR

 

Ssvjatoslav posylky

 

petro foto vidpravky2

 

NPosta ceky

 

NP cek

Leave a Reply