АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Нам потрібно все добре зважити

By Жовтень 11, 2014 No Comments

Василь Данилів: Нам потрібно все добре зважити

Янукович та компанія пограбували та вивезли більше як 100 млрд. доларів. Мало того, він ще і фінансує тероризм на нашій території,- є в цьому і наша вина!

Прогресивно відбуваються події як у виборчому процесі, так і в появі нових законів як антикорупційних, так і люстраційних.

Чомусь все в кінці своєї каденції, в тому  числі і деякі законопроекти, не достатньо досконалі. Наприклад, антикорупційний закон, який роздвоює функції, такі ж функції виконує прокуратура, що тепер одну роботу будуть робити два органи чи прокуратура позбудеться цих повноважень, які по суті повинна виконувати.

Питання не в функціях чи законах, питання в нас самих, якщо один чиновник високого рангу, прийшовши на свою нову функцію скаже, що хабарів не бере, то їх і не буде. Все залежить від нас самих, ми виховані пострадянською системою, під час Брежнівських часів корупція закорінилась в усіх гілках, а потім Андропов не встиг побороти її і вона плавно перейшла до часу вільної України і продовжила своє існування кума-брата-свата. Системна робота породила олігархію, яка управляє нашою країною. Це продовжується і зараз, і далі багато слугів заходять в списки і балотуються до Верховної Ради. Все це на руку Путіну, який чітко пояснює тій же Меркель, що – «…подивіться, яка в них демократія, одна олігархічна система змінила іншу і нічого не змінюється, корупція та кумівство як було, так і є, вони не в змозі управляти країною і зробити її демократичною, це все ширма».

І в дійсності Західні партнери чітко фіксують роботу як Уряду, так і Секретаріату Президента. Економіка в плачевному стані. Проблеми в енергетичній сфері, безробіття, втрата території, просто країна котиться в величезну прірву і живемо ми тільки на позичені гроші, які проїдаємо. Інвестицій ніяких не буде, втрачаємо підтримку в деяких Європейських країнах. Тобто, ми потрапили в страшну катавасію і хочеться, щоб по швидше вийшли.

Хто в цьому винний?

Так, вина в цьому Януковича та його команди, яка частково залишила країну та переховується в Росії, а частина залишилась як п’ята колона, яка всіма своїми силами буде робити все для закріплення у владі сьогоднішній.

А Янукович в цей час п’є в себе на новій фазенді.

Нещодавно Путін відправив Іванова, щоб той його провідав. Янукович зустрів його п’яний в халаті і почав давати вказівки, після чого Іванов приїхав до Путіна і попросив, щоб більше той його не відправляв, що начебто він неадекватний – таку інформацію подав Гордон на 112-му каналі.

Янукович та компанія пограбували та вивезли більше як 100 млрд. Доларів. Він ще і фінансує тероризм на нашій території. Чи є його вина? – мабуть все-таки є!

Але наша вина є також, адже це саме ми його зробили таким, своїм підлабузництвом та холуйством, – що би таке зробити аби сподобатись владі?!

Згадаймо як вітали всіх донецьких, які були розставлені по всій країні, а місцеве населення бігало на поклони до них і здавали свого сусіда, який мав деякий прибутковий бізнес. Заздрість, ось, що сидить в нашому народові, таким ми його зробили і тому пожинаємо ці плоди.

Знайшлись такі люди, які сказали: «Стоп!» і повстали, зробивши революцію Гідності. Серед тих людей знайшлось не багато, хто сказав : «Досить!». Це представники сьогоднішньої влади підписали угоду з Януковичем і відправили боксера Кличка, щоб зачитав її. Вони були згодні на цю угоду, але народ сказав: «Ні!» і саме мала кількість переломила цей хід подій.

Хто це зробив, всім відомо! Але зараз всі собі присвоюють перемогу і знову багато хто починає забувати, чому було реалізовано революцію, підлизують та підслуговують новій владі, тобто представникам олігархічного класу.

Будьмо відвертими, йде боротьба олігархії і вибори це чітко покажуть. Використовуємо ті ж методи, що й на минулих передвиборних процесах.

Кожен із нас повинен усвідомлювати, що життя є коротке і смерть неминуча, з собою нічого не заберемо. Потрібно зробити максимум для того, хто є біля тебе, для свого народу, для суспільства та своїх людей. Потрібно любити людей, а не заздрити їм, підтримувати та допомагати, це вірний шлях!

Любіть Україну! Тримайте порох сухим!

 

Політв’язень Василь Данилів, засновник УЄП

Київ, Лукянівський СІЗО

 

PS: Хотів би висловити свою думку стосовно виборів на території, яку зайняли ДНР, ЛНР та місію ОБСЄ, територія збільшиться, вибори відбудуться, признає їх Росія та декілька країн тих, які признавали референдум в Криму, ця територія буде втрачена. ОБСЄ, це структура, на яку має вплив Росія після закріплення на цих територіях, вони будуть робити дестабілізацію на дальших територіях і робити все для розділення нашої країни.

Путін ніколи не дозволить, щоб Україна була повністю під впливом Америки.

Все просто – боротьба двох китів, а ми стали тією територією, де це буде відбуватись.

Так що все ще попереду!

Leave a Reply