АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Я не політик, я менеджер!

By Вересень 29, 2014 No Comments

Реалізуйте хоча б перших три напрямки: люстрація, корупція, судові та силові органи,щоб не потрапити на смітник.

Декілька конституційних криз за останні роки. Спочатку нам потрібна конституційна платформа, без такої платформи буде важко проводити реформи. Минула влада запропонувала виборчий закон, який дозволяв їй закріпитись на всіх виборчих процесах, а минула опозиція виступала проти. Вони зробили невеличкі поправки через Венеціанську комісію. А що в реальності сьогодні – ніяких змін у виборчому процесі, тільки помінялись місцями, минула влада Януковича стала розбитою опозицією, а минула опозиція – закріпленою владою шляхом революції, в якій були використані люди як механізм досягнення мети.

Але саме ця революція розбудила в наших людях можливість досягати своєї мети, а цією метою є – жити без корупції в європейському суспільстві, в якому будуть чесні судді та прокурори, політики будуть виконувати роль менеджера, якого наймають на певний період, замість касти, яка ніколи не змінюється.

На даний час почався смітникопад, за декілька днів багато політиків побували в смітнику, хоча б на декілька хвилин.

Після революції ми не отримали ніяких змін, всі політики говорять, що виною є війна, тому нічого поки що не робиться, суди, прокурори як були продажні, так і є. Тому так і виходить, якщо немає правди в судовій та правоохоронній системі, люди виходять на вулицю і застосовують «закон вулиці». Тільки хочу попередити, все буде набагато жорсткіше, аніж до сьогодні. Всі політики сьогодення мають не забувати «Небесну Сотню» та тисячі загиблих, які воюють за нашу державу. А вони бавляться в своїй пісочниці і просто думають, що крім неї нічого немає. Цей піар, який ми чуємо за останній час, цинічний та томний. Прем’єр проголошує свої реформи, а Президент свої. Виходить так, що або немає ясної домовленості, або хто швидше заявить таку реформу, яка б сподобалася виборцю.

В мене зараз дежавю- в 2006 році висунули певні кроки реформ, підписаних Януковичем, Ющенком та Морозом. Дивлюсь на вектор 62 реформ та програм, які озвучив Президент, майже все однаково. Таке враження, що хтось просто переписав їх або писав той самий, тільки поміняли місцями та змінили пару слів.

Чому ця політична трійця не реалізувала свої плани, написані в 2006 році, що було перешкодою?! Історія розставила все на свої місця.

З нагоди дня народження Президента, хочу йому побажати одного, щоб добре дивився в історію та звертався до неї, там все написано, і щоб не потрапив на смітник, а залишився людиною, яка впишеться великими літерами в історію, і в майбутньому наші нащадки будуть пишатись, що мали такого Президента.

Так, я гордився, коли він виступав в США, і промова, яка була сказана ним, це промова всього народу, аплодисменти були не йому, а нашому народу. Ющенко переплутав і подумав, що це йому аплодували в 2005 році всі американські конгресмени, історія показала правдивість особистості минулого Президента. Тому не переплутайте і Ви! Так! Бог довірив саме Вам в такий важкий час, тому розпорядіться цією довірою як від Бога, так і від народу. Реалізуйте хоча б перших три напрямки: люстрація, корупція, судові та силові органи, змініть, реформуйте та виведіть на європейський рівень, і Ви побачите як все зміниться. Люди не будуть брати смітники і пхати до них своїх менеджерів. Коли ми наведемо порядок в своїй політичній системі, ми виграємо війну, не віддамо свої території і весь цивілізований світ буде на нашій стороні.

Любіть Україні і Славте її! Слава Україні!

 

Політв’язень Василь Данилів, засновник УЄП

Leave a Reply