АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Наш ліс

By Серпень 2, 2014 No Comments

Василь Данилів: Наш ліс

Попереду багато подій, і я з впевненістю можу сказати про неминучі  події , які чекають росіян, а саме,  анексія її територій, агресія Китаю… До кого буде звертатись наш російський “брат” за допомогою після того, як напав на нас?!  Час покаже!

Рівно сто років тому розпочалася Перша світова війна, яка закінчилась 15-міліонними втратами європейського населення та 10 мільйонами  поранених,  також зруйновані міста та  інфраструктура. Зникли три імперії та з’явилось 11 держав.

Ось і зараз у нас руйнуються міста, інфраструктура, ми коливаємось на межі гуманітарної катастрофи, а саме головне – гинуть  найкращі сини нашої Батьківщини.  Україна стоїть на порозі розпаду на декілька частин, кожна з яких знаходиться під впливом двох різних життєвих цінностей: свободи або зазомбованості та життя в ізоляції.

У кожної людини є свій внутрішній світ, у більшості з нас в ньому є Бог та найцінніше – свобода: свобода вибору, свобода пересування, свобода слова.

Ми жителі одного лісу, в якому все збалансовано, ми повинні навчитись  жити в гармонії та мирі, а не знаходити проблеми на рівному місці і витрачати свій короткий життєвий час на боротьбу ілюзій, в кінці якої немає,  і не може прийти самозадоволення.  Проте,  живуть в нашому лісі і хворобливі істоти, паразити, які саме таким бачать своє існування.

Проте, я глибоко переконаний, що ліс поверне рівновагу-баланс і  хвороби будуть ліквідовані.

Можемо розглянути і позитивні сторони війни – це стрибок суспільства в технологічному та духовному внутрішньому розвитку.

Саме незгоди, нещастя та біди примушують людину до переосмислення   усього свого життя. Наше суспільство росте та  перебудовується, ми вже не ті, що були рік тому, ми стаємо потужним, цілісним народом, який прийняв рішення боротись за свободу, а не за ізоляцію.

Перемога не в тому, щоб перемогти Росію – це безглуздо.

Перемога – це відбудова  армії, переформатування МВС, прокуратури, суддів та реформа в цілому.

А саме головне – переформатування суспільства,  щоб показники  були не в тому, хто, і на якій машині приїхав в крутий ресторан, а в тому, хто розвивається, працює на благо своєї сім’ї та Батьківщини. Це наша перемога!

 «Тільки мертві бачили кінець війни». Платон

Дай Бог, щоб цього не було! Для цього нам необхідна консолідація усього цивілізованого світу заради припинення воєнних дій тиском на прокремлівських володарів російського народу.  Путін узурпував в Росії усю владу, він агресор світового масштабу. Терористів і злочинців він нагороджує медалями «За активну участь у роботі по зміцненню дружби між народами». Путін експортує в Україну тероризм.  І він не відступить отримавши поразку. Йому потрібна перемога або рішення мирного стану в його користь.

Спробую поставити такий варіант для його заспокоєння і отримання миру:

1) Спільний Крим;

2) Російський Севастополь;

3) Донецька та Луганська федерації з двома державними мовами російською та українською.

Ось ціна миру! Моє бачення, саме таке заспокоїть його і він вийде переможцем та здобуде славу у своєму зазомбованому суспільстві.

Але пройде час, не стане Путіна, історія розставить все на свої місця. Ми станемо сильним народом, який пройде цей шлях.

Попереду багато подій, і я з впевненістю можу сказати про неминучі  події , які чекають росіян, а саме,  анексія її територій, агресія Китаю… До кого буде звертатись наш російський “брат” за допомогою після того, як напав на нас?!  Час покаже!

Нам потрібен спокій та мир в нашому лісі!

Слава Україні!

 

30.07.2014

Василь Данилів  політв’язень засновник УЄП

Leave a Reply