Допомога Військовим

Чеська допомога для українських військових.

By Листопад 8, 2017 No Comments

Чеська допомога для українських військових.
Камаради-місцеві українці, всі, хто слідкує за подіями на сході України, вірить в нашу Перемогу і відгукнувся на прохання підсобити у закупівлі чеських бушлатів, – ДЯКУЄМО!!!

Завдяки нашим чеським друзям і українцям Чехії, ми тепло вдягнемо 50 українських військових на передку. Формою їх зараз забезпечує держава, але мокра сохне в таку погоду погано, потрібно декілька комплектів на заміну.

Відправляємо:
50 штук зимових бушлатів- оригінал чеська армія;
50 пар теплих рукавиць;
50 штук бафів;
20 штук непромокавих баулів(великі наплічники)

Також, на прохання двох фантастичних сестричок з Полтавщини, купили 2 пари суперових зимових черевиків. Дівчата люблять малювати, то ми до посилки добавили ще й професійні акварельні фарби – подарунок від Alexandra Bryksa . Батько дівчат, розвідник 93 бригади Юрій Федорин героїчно загинув цього літа, після цого смерті залишились дві донечки і молода мама.

Зі збірки в Opletalova 39, передаємо чаї і лікарства від застуди, шоколадні батончики, вологі серветки, сухі супи(пані Галя, дяку!)
Все акуратно спаковано і чекає на відправку.

Всього цього разу ми змогли закупили на загальну суму:
13.255 крон.
Фотозвіт і кому саме передаємо посилки, обов’язково виставлю, коли вони доїдуть до своїх адресатів. На разі очікуйте ще один великий звіт по відправках 🙂
Volodymyr Vursta, спасибі друже, що забрав і привіз наше добро до Праги.

Друзі, багато з вас втомились, розуміємо. Дякуємо Богу за тих, хто продовжує допомагати своїм військовим ось вже четвертий рік, що вірить в Перемогу і довіряє нам. Дякуємо всім вам, завдяки кому, ці життєво важливі посилки на фронт досі можливі.
Вирішив також приєднатись і допомогти ? Тоді ця інформація для тебе:
Проект” Допомагаємо Україні разом- Projekt Pomáháme Ukrajině spolu”
Номер прозорого рахунку УЄП для допомоги українським військовим, сім’ям загиблих Героїв: Raiffeisen Bank 6283201001 / 5500 з позначкою SOS.UKRAJINA.CZ ваше ім’я та прізвище.

Дзвоніть 775 781 997, пишіть: uepgalina@gmail.com, присилайте посилки та заходьте в гості на каву-чай, буду рада зустррічі. Адреса: Opletalova 39, Praha 1, Ukrajinsko Evropska Perspektiva, Galina Andrejciv.

Я не ображусь, якщо ви принесете гостинців трохи 😉 Почалась зима, хлопці хворіють, набагато більше, ніж ми тут в своїх теплих, закордонних домівках. Тому, принесіть будь ласка різні протизастудні, також чай, каву, вологі серветки, пальчикові батарейки, знеболюючі, пластирі… Увага – шоколадні батончики з горіхами, ну дуже класно, якщо закинете в торбину. Повірте, в ситуації стресу, шоколад не лише нас заспокоює.
Коли зберетесь до мене в гості, попередньо зателефонуйте.

Разом, з Божою допомогою ми обовязково ворога Переможемо!

Повідомила Галига Андрейців у фейсбук 

Leave a Reply