Допомога Військовим

Допомога Грузинському Національному Легіону

By Жовтень 18, 2016 No Comments

600 $ – Зібрані нами кошти на запчастини для Opel Frontera, передані воїнам з Грузинського Легіону, який увійшов до складу 25 мотопіхотного батальйону “Київська Русь”.

Хлопці відважні та гарячі, з доброю військовою підготовкою. В часи революції в Грузії, захищали свою ріднуземлю і українці тоді були по їхньому боку.  Коли до нас прийшов той самий ворог, що і до них, вони не вагаючись прийшли нам на допомогу. Бо по-іншому вони не вміють, бо ми для них свої, вірні побратими. Грузинський Національний Легіон  на війні із 2014 року. Встигли відзначитися в боях за Дебальцево і пройти “гарячий” бойовий шлях, втратили не одного свого захищаючи Україну. Їхній підрозділ складається з бійців сил спеціальних операцій Грузії, українців та досвідчених вояків з інших держав. Грузинський Легіон спеціалізується на веденні розвідки та виконанні спецзавдань. Роботу роблять таку, що бойові авто довго не витримують.

Отже, у ГЛ на передку є 2 не робочі автівки Opel Frontera, який нагально потребує кап-ремонту, та якась Tata, про яку вже й не згадують(мертві бджоли не гудуть).
Вже осінь, з нею насувається холод, хлопці з ГЛ взагалі без коліс, тому, зараз найактуальніша, найприорітетніша проблема – РЕМОНТ OPEL FRONTERA!  У хлопців “своє” СТО в Артемівську, яке вже не перший раз буде рятувати їхні машини.  Наразі у Фронтери вже зроблений мотор.
Ще потрібно:
Opel Frontera 1995 року, 2,2 бензин, смєта по запчастинах від СТО в Артемівську 14.000 грн:
– ресори;
– амортизатори;
– шарові опори;
– колесні диски 16;
– резина зимова грязева ( хлопці знайдуть хорошу Б/У);
– дзеркала заднього виду;
– лівий задній тормозний супорт.

Хлопці вже замовили запчастини і найблищим часом відзвітуються. До наступу лютих морозів, дякуючи українцям Чехії, вояки матимуть матимуть бойове авто:
+ 2.000 Володя Т., Галя А.
+ 1.000 Василь Р.
+ 500 Володимир
+ 3.500 Михайло В.
+ 500 Наталя Н.
+ 500 Ігор З.
+ 1.000 Галина Я.
+ 500 Ксеня К.
+1.500 Олексій С.
+ 800 Антоніна В.
+ 900 Оксана Ш.
+ 2.000 Олександр С.
Всього ми зібрали = 14.700 крон!!!
Друзі, міцно вас обіймаю і дякую за підтримку!
З Божою допомогою і вірою в Україну.

Продовжуємо допомагати нашій армії:
Номер дзеркального рахунку УЄП для допомоги українським військовим, сім’ям загиблих Героїв, важко-хворим дітям: Raiffeisen Bank 6283201001 / 5500 з позначкою SOS.UKRAJINA.CZ
ваше ім’я та прізвище.

Проект” Допомагаємо Україні разом”Чехія

Галина Андрейців facebook

Фото-звіт: 

Leave a Reply