Культурно Освітні Проекти

Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна

By Лютий 5, 2016 No Comments

kuzma

У неділю, 7 лютого, до річниці трагічної загибелі лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, у Празі  відбудеться вечір його пам’яті, на якому ми поспілкуємось, подивимось кілька передач з Кузьмою та кілька його інтерв’ю, послухаємо та поспіваємо його пісень.

Це вечір, коли ми віддаємо шану другу, кумиру, талановитому музиканту. Кузьма Скрябін назавжди лишив слід в історії музики незалежної України. На його піснях і хітах виросли цілі покоління, а творчий шлях був яскравим і по-своєму унікальним.

На зустрічі ви буде можливість купити книгу про Андрія Кузьменка “Моя дорога птаха. Мамина книжка”, яку написала мама Кузьми. Всі виручені кошти з продажу книги підуть на допомогу діткам загиблих Героїв в Україні (за підтримки організації Українсько- Європейська Перспектива)
moya_doroga_ptaha

«Моя дорога птаха» – це книга, в якій пульсує суцільна емоція, живий нерв. Вона умовно розділена на три частини – своєрідний фотоальбом як обрамлення до маминої розповіді про Андрія Кузьменка, його казка «Тарасик, тролейбус і святий Миколай» і підбірка текстів його пісень. Але насправді це слова, які мама просто не могла не сказати про свого сина, про свою найдорожчу птаху, про те, яким він був і яким завжди буде для неї.

Книга має і соціальну складову: 10 грн. з вартості кожного примірника ідуть в Благодійний фонд Кузьми Скрябіна.
Вхід ВІЛЬНИЙ. Оскільки ми робимо закритий вечір в студентському кафе, прохання замовити собі  в них щось добреньке 🙂

7 лютого 2016, о 18:00

Адреса: KLUB FAMU 

Smetanovo nábřeží 2, 11000 Praha ( біля кав´ярні “Славія” )

 

Leave a Reply