Культурно Освітні Проекти

Тисячі гостей відвідали експозицію “Україна туристична” на виставці у Чехії

By Січень 19, 2016 No Comments

vystavka

Цього року Україна дебютувала на двох міжнародних туристичних виставках: GO та REGIONTOUR із Національною експозицією «Україна туристична» , яка була вперше організована у чеському місті Брно.

Фаворитом Національній експозиції стало Закарпаття, оскільки саме цей регіон мав колись  спільну з Чехословаччиною історію, а отже є цікавим для потенційних європейських туристів – пересічних чехів.

Зокрема, йшлося про Закарпатський обласний центр розвитку сільського туризму, який презентував десятки садиб та екологічних майданчиків Срібної землі, а також управління туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації, фахівці якого представили туристичний потенціал цілого краю.

Серед інших учасників – компанія Rega&R spol. s r.o. – міжнародний перевізник пасажирів з 10-річною історією автобусних перевезень між Україною і Європою та Інформаційно-аналітична служба «Європейсько-Східний діалог» (IASEED), яка власне й

Своєрідною кульмінацією Національної експозиції «Україна туристична» стала презентація України фольклорної. Дійство відбулось на подіумі головного павільйону виставки GO та REGIONTOUR.

Там же від імені генерального консульства України у місті Брно (Чеська Республіка) та Організаційного комітету Національної експозиції «Україна туристична» пройшло нагородження учасників, організаторів та волонтерів, які гідно презентували сучасні туристичні можливості України у цей непростий для неї історичний час.

Загалом за чотири дні роботи міжнародної виставки у Брно обидві українські експозиції відвідали не менше тисячі гостей з різних країн світу.

vystavka

Leave a Reply