Актуально

«Відкрите серце України» в Празі

By Жовтень 10, 2015 No Comments

vidkryte serce ukrajinyМГО “Українська Європейська Перспектива” та Посол України Борис Зайчук, зустрілись з учасниками Проекту ” Відкрите серце України”

Зустріч з авторами проекту-навколосвітньої подорожі “Відкрите серце України” Маріанною Гавриленко та Віталієм Танцюрою відбулась в приміщенні Посольства України за адресою Charlese de Gaulla 29, Praha 6, та продовжилась на”Калейдоскоп -Мультикультурному фестивалі”, в ARKÁDY PANKRÁChttps://www.facebook.com/events/794313937344263/
Де всі разом, дружніми оплесками,підтримали український танцювальний гурт “Джерело” і вокально-інструментальну капелу ” ІГНІС”.Мандрівники подарували Посольству і УЄП підписаний ними прапор України та чудові ляльки-мотанки.

Ось що розповідають про проект “Відкрите серце України” самі його автори: “Головна мета проекту – зміна інформаційного простору навколо України. Не секрет, що зараз наша Батьківщина переживає не найкращі часи, тож ми б хотіли розповісти всьому світові про нашу Україну правду: і яка вона гарна та сильна, і які люди тут живуть працелюбні, а ще про те, як ми, справжні українці, хочемо жити в незалежній державі.
Подорож запланована на 1 рік. 1-й етап – Європейський: вересень – грудень 2015 р., 2-й етап – Американський: січень – травень 2016 р., 3-й етап – Евразійський: травень – серпень 2016 р. Для цього ми плануємо проїхати 56 країн світу – всю Європу, обидві Америки та частину Євразії”.
Більш детально про проект можна дізнатися тут:
https://www.youtube.com/watch?v=zS56xoYLFa8
http://kozaktravel.com.ua/ua/
https://www.facebook.com/Ukraines-OPEN-HEART-17018383400277…

arkady

arkady 2

Leave a Reply