Благодійність

Митці воїнам. “З Божою допомогою і вірою в Україну” -благодійна виставка-аукціон картин українських художників зі світовим ім’ям та молодих митців

By Липень 2, 2015 No Comments

onischenko 1 kuplena kartyna


Щиро запрошуємо!!!
Більше 100 робіт !!! Україна вперше презентує своїх авторів Чехії в такій кількості і різнородому стилі.
Ми зробили добрий старт. Це лише початок!
Приходьте, до храму Панни Марії Сніжної, що знаходиться в центрі Праги на Юнгманновій площі 18. 

Виставка-продаж триватиме до 7 липня. З 12 до 18 годин ви маєте можливість не тільки потішити свої очі українськими шедеврами, але і придбати кожен свою картину, яка зігріє вашу душу і оселю.

7 липня, о 18:00, зустріч друзів України, благодійний аукціон, завершення виставки.

Місце проведення: центр Праги, галерея при церкві-монастирі Діви Марії Сніжної – Farnost Panny Marie Sněžné v Praze http://pms.ofm.cz/chram-hlavni.html за адресою: Римсько-католицька парафія Діви Марії Сніжної Římskokatolická farnost u kostela Panny Marie Sněžné , Jungmannovo náměstí 18/753, Praha 1.

Мета: інформування чеської громади про події в Україні, представлення творів мистецтва митців зі світовим ім’ям та молодих українських художників, які пожертвували нам свої роботи. Знайти додаткові ресурси, для придбання необхідного технічного спорядження, яке допоможе врятувати життя.

Захід відбудеться за підтримки духовенства чеської єпархії, Посольства України в Чеській Республіці, Магістрату міста Праги, міської адміністрації, мешканців і гостей Праги та української громади Чехії.
В рамках Проекту «Допоможи фронту – Єдність. Талант. Перемога» у співпраці з ” Митці воїнам” та  «Допомагаємо Україні разом» УЄП.

UK_vystava_03

 

За інформацією звертайтесь:

Тел.: +420 775 781 997

Еmail: uepgalina@gmail.com

Галина Андрейців , координатор Проекту «Допомагаємо Україні разом»

Інформацію про виставку Ви можете знайти тут:  https://www.facebook.com/events/ 1630122483870161/

Leave a Reply