АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: І знову «порожняк»

By Березень 22, 2015 No Comments

Донбасс_порожняк_не_гонит

«Донбас порожняк не гонить» – такі слова звучали мільйон разів. Так звані представники Донбасу Януковичі та Ахметови один ховається в Москві, а другий після гудка в Києві, обидва причетні до зруйнування цього Донбасу.

Але чи щось змінилось з їхнього «порожняка» у всій країні? Та нічого абсолютно! Всі схеми як працювали, так і працюють. Звинувачення були оголошені у відкритому листі до Генеральної прокуратури України та озвучені на Шустер Live 21 березня директором Державної фінансової інспекції, яка провела 4 тисячі заходів, з яких виявлено збитки на 7,4 мільярда гривень паном Гордієнком і який був звільнений 4 березня. Тобто усунутий від посади за виявлені корупційні діяння в таких галузях як Нафтогаз, Укртрансгаз, Газвидобування, Укрзалізниця, Мінфін, Енергоатом та інші.

А.Яценюк блокує роботу з 4 березня, тобто прикриває свої діяння. Саме таке звинувачення озвучив 21 березня на каналі 112 в ефірі Шустер Live Гордієнко Н.Г., який два тижні як відсторонений від посади. Це вагоме звинувачення і підстава для відкриття кримінальних проваджень.

Що відбувається на прилеглих до Донбасу територіях, які підконтрольні українській стороні?! Для прикладу Красноармійська. Є така особа Андрейченко-особа причетна до сепаратизму, але чому він управляє цими територіями? Саме на цих територіях проходить мародерство з боку проукраїнських військових сил армії чи батальйонів, захоплення заручників та їх викуп. Так, це проходить саме на українській території. Залишаються люди, які готують територію до заходу ДНР чи ЛНР, і ніякої реакції з боку влади немає.

Відбуваються страшні речі, армія не доотримує належного забезпечення, військові від голоду та відсутності дисципліни п’ють та грабують, тобто мародерствують.

А це все на руку Російській пропаганді, яка висвітлює ці вчинки. Вина лежить на командирах та армійських Штабах, у яких відсутня політична робота та забезпечення речами матеріально-побутового вжитку.

Тобто, і там ми знаходим саботажників та корупціонерів.

Всьому вина корупція та п’ята колона, олігархія та саботажники.

Але повернемся до олігархії. Так от, за весь час нашої вільної та процвітаючої країни, з початку 1991 року було приватизовано та прихватизовано 29 тисяч підприємств державної власності на загальну суму більш ніж 60 мільярдів. А тепер вдумайтесь, два з цих підприємств були продані за 35 мільярдів, а саме Криворізький металургійний комбінат за 25 мільярдів та Укртелеком за 10 мільярдів.

Тобто, в середньому за 1 мільйон одне підприємство. Це за копійки. Середня вартість всіх тих підприємств сягає більш ніж 150 мільярдів доларів США, це їхня приблизна вартість в 2007 році.

Тобто, за копійки було придбано всі ці підприємства і більшість з них у власності Донецьких та Дніпропетровських донів.

«Донбас порожняки не гонить…»

Хто нами управляв та управляє?! Кучма та його діти, всі вони його діти – Янукович, Ющенко, Порошенко, Яценюк, Турчинов. От нічого і не зміниться до тих пір, поки не відійдуть ці діти в історію. Уявіть собі наш останній кредит 5 мільярдів доларів США. Зі слів Гордієнка Н.Г., більшу частину розікрали за останній рік.

Жах, у нас немає майбутнього! З тими синами народ зубожілий не виживає, просто не виживає, але ніхто народ не бачить. А Путін просто фіксує всі ці моменти і при зустрічі чи то з Меркель, чи то з Оландом, чи з іншими міжнародними політичними діячами висвітлює їхню роботу. Подивіться хто вони, які вони демократи?! Це чисто корупціонери та популісти. Тому немає такої країни як Україна. Це осередок корупційного гнізда.

Отже, моє бачення таке – через два місяці, а то й менше, весь Уряд буде у відставці і прийде тимчасовий, який протримається до осені, а восени нові вибори до Парламенту.

Це моє припущення, а є ще одне припущення – Суд Лінча, який от от може з’явитись від всіх цих олігархічних та корупційних діячів.

Сумно мені закінчувати на такій ноті. Але така картина, проста, та жалюгідна.Але ми це все повинні пройти, в нас чудове суспільство.

Подивіться на волонтерський рух. Саме Путін та його команда не прорахували це, саме волонтери перемогли у цій боротьбі між окупантом та нами, нашим чудовим народом, який пройшов багато випробувань за всю історію, пройде і це!

СЛАВА УКРАЇНІ !

Політичний в’язень Василь Данилів

Київський СІЗО, 21.03.2015р.

Leave a Reply