АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Чи пройдемо ми все?

By Серпень 31, 2014 No Comments

Василь Данилів: Чи пройдемо ми все?

Агресія Росії розпочалась вже давно і продовжується надалі. Сьогоднішня ескалація і вже неприховані акти агресії, незважаючи на так звані мирні, або пошуки мирних переговорів в Мінську між європейською делегацією та учасниками Митного Союзу. Звісно, що Путіна, який приїхав із запізненням на 56 хвилин, не скуштувавши хліба та солі, але потиснувши цинічно руку П.Порошенку Президенту України – країни, яка стала гравцем в цій ворожій Геополітиці, країни, яка сповна відчуває це втратами своїх героїв, які боронять нашу країну, за що низький їм уклін.

Отже, ми сьогодні поринаємо в три війни:

1)   На Сході АТО – інвазія Росії;

2)   Економічна війна – падіння економіки та курсу гривні;

3)   Політична війна – вибори та використання брудної технології.

Чи підтримує нас Європа? Так, підтримує усно та санкціями, що запроваджує під тиском власного суспільства та впливу США.

Не будьмо наївними. Європа – це перш за все власні інтереси, а власні інтереси, це хороші відносини з Росією, майже 500 млрд. оборотних коштів цьому підтвердження! США наразі є єдиним партнером, який зможе допомогти Україні!

Але поки ані А.Меркель, ані НАТО нам допомоги не дають.

Японія недостатньо потужна, тай сама отримує допомогу США-нещодавно отримала винищувачі останнього покоління.

Китай буде вести обережну політику і на бік України ставати не буде, навпаки, він також зацікавлений у відносинах з Росією і розглядає їх як можливість доступу до сировинної бази, адже з доступом до енергетичного ресурсу Китай стає першою економічною наддержавою.

Отже, ми стали суб’єктом в Геополітиці!

Росія надалі продовжує вторгнення на територію України, а це вже повномасштабна війна. Війська увійшли до Новоазовська потужною танковою колоною та зеленими чоловічками, під кордоном з Криму стоять близько 25 тисяч військових і будуть пробивати так звану дорогу життя для Криму, щоб з’єднати його з Росією. А це означає, що ніяких мирних шляхів Путін не шукає, і шукати не збирається, він чітко йде напланованим шляхом створення Малоросії, а якщо на цьому шляху загинуть багато росіян, вони будуть Малоросію розширювати на всю територію України, звинувачуючи нас в агресії.

Чи є хтось, хто зупинить Путіна, так є! Він сам себе загубить і з допомогою Господньою ми зупинимо його плани, але ще раз наголошую – ціною наших героїв та простого люду!

Багато є прикладів в історії, коли мала, менш потужна армія, розбивала велику та багаточисельну. У війні перемагає неочікуваність, хоробрість та любов до своєї землі і всі ці риси у нас є.

Нам потрібні негайні кроки та реалізація узгоджених дій:

1)  Підготовка до зими;

1)  Довіра до Президента та згуртованість навколо його інституцій;

2)  Всенародна мобілізація;

3)  Нова Конституція;

4)  Люстрація влади;

5)  Новий виборчий закон;

6)  Закон про місцеве самоврядування;

7)  Реформа та модернізація Армії;

8)  Відновлення культури та новітньої історії.

Вибори відбудуться і на мою думку, новий склад Верховної Ради кардинально не зміниться, але відсотків на 30 зайдуть нові люди. Адже вибори відбудуться без люстрації, зі старим законом, який обслуговував потреби Януковича.

Так, все це нам потрібно зробити, так, зараз йде війна. Так, важка ситуація, але ми знову зродились, в нас вже інша Україна, в нас зродився новий народ з такими цінностями, що заповів наш пророк Т.Г.Шевченко. Ми повстали з колін і більш не впадемо, ми пишаємось нашими Героями батальйону Донбас, Азов, ОУН, Айдар, бійцями Правого Сектору та Національною Гвардією, волонтерськими сотнями, організаціями та фондами, з якими працюють волонтери, збираючи допомогу для зони АТО. Саме на таких людей може покладатись наша держава, взявши приклад відданості своєму народу.

«Той, хто визволиться сам, буде вільним! Кого визволять, візьмуть в рабство!»Леся Українка.

Будьмо разом! Допомагаймо ближньому усім, чим можемо, бо проходимо ми найважчі часи нашого існування!

Але я знаю, що ми сильний і мудрий народ!

З нами Бог!

 

Слава Україні! Героям слава!

 Політв’язень Василь Данилів, засновник УЄП

Leave a Reply