Міжнародна неурядова організація „Українська Європейська Перспектива“, реалізуючи проект „Допомагаємо Україні разом“, вже вп’яте запрошує на канікули до Чехії дітей, чиї батьки загинули, захищаючи Батьківщину у антитерористичній операції на Сході України. З української сторони ми співпрацюємо із громадською організацією “Діти героїв України”.

Проект проходить за підтримки Посольства України в Чеській Республіці. Попередні проекти у Празі були також підтримані Магістратом Головного міста Праги і старостою міської частини Прага 4 Петром Штєпанкем. Цього року нам також люб’язно запропонував допомогу і співпрацю сароста міста Колін магістр Віт Ракушан.

Цього року провести дитячий табор ми плануємо біля Коліна. Отримавши можливість постійного використання для наших проектів центру відпочинку в Колінській області, ми наразі активно працюємо над підготовкою першого екскурсійного та оздоровлюючого дитячого табору саме там.У період з 16 до 23 серпня 2018 року до Чехії приїдуть 11 дітей віком 14-17 років з 8 областей України, у супроводі 3 волонтерів.

***************************************
Що ми підготували для дітей: екскурсії до Коліна, Праги, Кутної Гори, відвідання Празького зоопарку, аквапарку в Коліні, чеського музею срібла, бобслей, лазертаг, рафтинг і самокати у геологічному парку Чеський Рай, сапсерфінг у Пардубіце, візит кінної ферми Старий Колін та верхова їзда, відвідання центру ремесел та саду лікарських трав Ботанікус, цікаві майстеркласи, знайомство із чеськими скаутами, можливості пережити багато цікавих моментів разом, як одна з команда – адже саме в такі моменти виникають міцні зв’язки та дружба на все життя.

****************************************

Канікули організовані виключно за фінансової підтримки українських та чеських меценатів.

Якщо і Ви бажаєте допомогти, Ви можете:

  • подарувати дітям практичний подарунок;
  • надіслати нам фінансову допомогу для організації розважальної програми, оплати транспорту, харчування та інших послуг;
  • запропонуйте нам свої послуги безкоштовно або зі знижкою – подаруйте дітям нові враження.

Прозорий банківський рахунок для добровільних внесків на користь ГО „Українська Європейська Перспектива“:
Raiffeisen Bank a.s., 6283201001 / 5500.
IBAN CZ8755000000006283201001
SWIFT RZBCCZPP
До приміток напишіть, будь ласка: своє ім’я CZ Dětem Ukrajiny. Ми з радістю надамо Вам підтвердження про фінансову допомогу, аби Ви могли скористатись можливістю податкового вирахування.

*****************************************
Якщо Ви захочете особисто зустрітись із дітьми, подзвоніть нам або напишіть – і Ви зможете приєднатись до нас у будь-який момент.

Слідкуйте за інформацією про організацію та перебіг проекту. Список дітей та інформацію про них ми доповнимо вже незабаром.

Відео з попередніх літніх канікул:

Канікули для дітей з України 2016

Канікули для дітей з України 2017

Різдво для дітей з України

ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ДЯКУЄМО ЗА ПІДТРИМКУ І ДОПОМОГУ!

Українська Європейська перспектива
http://u-e-p.eu/cs/our-projects-2-2/
E-mail.: g.andrejciv@u-e-p.eu
Тел.: +420 775 781 997, +420 605 255 913
Адреса: Politických vězňů 21, Praha 1