Допомога Військовим

Projekt UEP Pomáháme Ukrajině spolu

By Листопад 18, 2015 No Comments

holubice logo

Poskytujeme pomoc obětem války na východě Ukrajiny, uprchlíkům z Krymu a Ukrajinským vojákům. V tomto těžkém válečném období Ukrajina těžko zvládá tuto obtížnou situaci a potřebuje naši pomoc více, než kdykoli před tím. I Vy můžete přispět do sbírky. Připojte se, prosím!

Aktuální potřeby: Léky (nutně potřebujeme –hemostatika( CELOX 15 nebo 35 g., izraelské obvazy, bandáž, tlakové obvazy),leky proti bolesti a protizánětlivé léky, hojící a dezinfekční prostředky, atd.) trvanlivé potraviny, sladkosti, drogerie, teplé spací pytle, karimatky, termosky, stany, termoprádlo, ponožky (nové),  vojenská uniforma maskovací MTP, BW, taktické brýle a taktické rukavice, apod.

Věci můžete přinést nebo zaslat na adresu: Opletalova 39, Praha 1, NNO Ukrajinsko Evropská Perspektiva. Prosíme, přiložte k balíčku podporující dopis, pohled, nebo dětský obrázek.

Kontaktujte prosím koordinátorku sbírky Galinu Andrejcevu, tel.: +420 775 781 997uepgalina@gmail.com informace o průběhu sbírky získáte na: www.u-e-p.eu a facebook – Galina Andrejceva.

Sbírka pokračuje (po-pá) od 10.00 do 18.00 do odvolání

Bankovní spojení pro charitativní příspěvky: Raiffeisen Bank a.s., číslo transparentního účtu pro dobrovolné dárce:  6283201001 / 5500 variabilní symbol: 2015, poznámka: Vaše jméno, SOSUKRAJINACZ,  můžete také zůstat anonymním dárcem. Pro zahraniční převod: IBAN  CZ8755000000006283201001     SWIFT  RZBCCZPP

Získané od dárců finanční příspěvky používáme pro přímou pomoc a nákup potřebných pro oběti války a vojáky věcí. Potvrzení o daru Vám na vyžádání rádi zašleme.

Účel sbírky: humanitární pomoc – Ukrajina. Získanou pomoc pak předáváme koordinačním centrum adobrovolníkům na Ukrajině.

Podobné sbírky se pořádají v mnoha zemích a jsou svědectvím solidarity a svornosti mezi národy.

Děkujeme, že nejste lhostejní!

NNO Ukrajinsko Evropská Perspektiva  www.u-e-p.eu

Mezinárodní Nadační Fond  SVITLOMRIY www.svitlomriy.org/

Velvyslanectví Ukrajiny v České Republice

Leave a Reply