БлагодійністьКультурно Освітні Проекти

Прага, благодійна виставка – проект “Митці воїнам”

By Липень 29, 2015 No Comments

Підійшла до завершення благодійна виставка-продаж «З Божою допомогою і вірою в Україну» в рамках проекту «Митці воїнам», яка проходила з 25 червня по 07 липня в Празі, Чеська Республіка. 
Проведення такої масштабної події стало можливим завдяки злагодженій команді багатьох небайдужих людей ,зокрема Татьяні Думан – проект “Митці Воїнам”, роботі організатора і координатора виставки в Празі Галині Андрійців, професійній підготовці скульптора Катерини Немири і керівника ” Допоможи фронту” волонтера Богдана Масляка.  Також окрема подяка журналісту Софії Кохмат, оператору Михайлу Тарабасу.
Виставку впродовж всього часу, відвідали представники української діаспори, діячі мистецтв, дипломати, жителі міста Прага, туристи.

Було продано 6 картин та різноманітних витворів мистецтва на загальну суму 2485 євро (68,090 крон). На ці кошти спільно з іншими волонтерами закуплено 2 тепловізори Pulsar XD50S:

Один передано у 24 бригаду 3 бат 9 рота 29 блокпост. Другий у 72 механізовану бригаду.

Відеорепортаж з Прагита обговорення виставки у  авторській програмі “Відкрита студія” заслуженої діячки мистецтв України Софії Кохмат та гості програми волонтери ГО “Допоможи фронту” боглан Масляк та Анна Колодочко

Leave a Reply