АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Театр продовжується, а хто глядачі?

By Березень 29, 2015 No Comments

Василь Данилів: Театр продовжується, а хто глядачі

Відсторонивши проукраїнськи налаштованих патріотів, «п’ята колона» стане повністю управляти країною і через деякий час ви все зрозумієте, але вже буде пізно.

Чому всі керманичі нашої країни, які попадають із «грязі в князі», думають, що народ – це дурні, яких можна легко зацікавити театральним дивом, зрежисованим або на Банковій, або в кабінетах Уряду, я вже не говорю про Верховну Раду?!

Декілька гучних подій, які відбулись за минулий тиждень:

1) Оголошено корупціонером А.Яценюка, при проведенні перевірки виявлено 7,6 мільярдів збитків, прямих збитків держави – це слова інспектора Миколи Гордієнка. Гучна заява та пряме звинувачення в корупції А. Яценюка.

2) Конфлікт в Укрнафті та УкрТрансНафті за участю державних установ та І. Коломойського, тоді чинного губернатора Дніпропетровської області. Цей конфлікт був вирішений за участю Президента.

Ціна питання: втрата впливу Коломойського та його відставка.

А фінансове питання – це близько 7 мільярдів гривень у вигляді дивідендів, які має отримати держава від Укрнафти.

3) Арешт начальника ДНС С. Бочковського та його замісника прямо на засіданні Уряду з прямою участю Прем’єр-Міністра.

За словами Міністра внутрішніх справ А.Авакова «це не шоу, це прививка від корупційної діяльності в верхах, де він сам і знаходиться».

Зверніть увагу, це не шоу, це прививка, отже можемо розібратись, що це саме є, де знаходяться режисери, а де глядачі.

Моя думка: режисери знаходяться в красивих та представницьких кабінетах, маючи владу в своїх руках та прямо приймають участь в різних схемах, які приносять їм мільярдні доходи, і не доходять вони до глядачів.

А глядачі – це народ, більшість з якого не може жити нормальним європейським цивілізованим життям, а є зубожілим та безсилим від відчаю, так недавно маючи надію, що зміни настануть після Майдану, після перемоги Революції Гідності.

Але нічого не змінилось за цей рік, навпаки, ще більш стали безсилі і зубожілі з вини керманичів та війни Путінського наступу на нашу країну, втрати територій. Тому хліба та видовищ!

Отже, дали видовищ, хліба вже майже немає.

Я весь час пишу про ці проблеми, і весь час бачу присутність їх в нашому суспільстві. Смикаємось туди-сюди і нічого не виходить.

А може зробити простіше, зробити велике шоу, оголосити війну чи то США, чи то Англії, і відразу здатись, нехай зайдуть вже відкрито і почнуть управляти напряму.

А то що ж виходить, гроші дають, а вони просто розчиняються в різних схемах у владних кабінетах. «Злодій кричить: «Тримай злодія!»».

Зверніть увагу на всі обличчя, які були присутні під час арешту на засіданні Уряду, вони були не певні та піджилки тряслись. А чому? Так їх потрібно було б арештувати більше, ніж половину.

Так є то показуха, адже це порушення прав обвинуваченого, він нікуди не ховався та не було необхідності арешту на засіданні Уряду, отже обвинувачений 100% виграє суд з порушенням його прав.

І тому не розумію, чи то ми дотримуємось курсу європейських цінностей, чи то ми як в ДНР, чи в Сомалі порушуємо та відразу звинувачуємо. Звертаю увагу, звинувачення літають направо й наліво, а цей телевізор – шоу транслятор, взагалі дивитись не рекомендовано, хто підсів на нього – це шлях в дурдом.

Ми скаржимось на росіян, що вони вмикають брудні технології в свої транслювання. Зверніть увагу на наші канали, всі вони олігархічні, використовуються в боротьбі проти один одного, підключають до захисту своїх корупційних схем, або представників, яких мають як в Верховній Раді, так і в Уряді, та на Банковій.

Отже, видовищ, друзі, видовищ!

І що ми бачили, Уряд звинуватив М.Гордієнка начальника Фінансової інспекції в заподіянні збитків 4 мільярди. Це що? Відповідь Прем’єра на свої 7,6 мільярдів збитків? Мабуть так!

А що побачили в суді?! Прокурор не підтримав арешт С. Бочковського в його арешті з причин не підготовленості обвинувачення. Так що, це не шоу?

І зараз ми будемо спостерігати продовження того цирку, який буде відводити нашу увагу від реалізації різних потрібних нам завдань.

1. Потрібна чітка вертикаль влади, зміна Конституції.

Двовладдя приводить до такого безвладдя, як є сьогодні. Проходять дні, місяці, роки, а нічого не міняється ні в судовій системі, ні у силовиків, та і в управлінні менеджментом країни.

Вина наших проблем буде зникати тоді, коли буде прийнята нова Конституція, яка чітко розложить відповідальність за управління держустроєм.

Моя думка: нам потрібна не президентська, а парламентська республіка, тобто, потрібно позбавити Президента участі в управлінні державою.

В нас ніхто вже не знає, хто за що відповідає. Парадокс – страйкують біля мерії проти курсу гривні, Банкова лізе в управління Уряду, Уряд не несе відповідальність, адже не управляє деякими міністрами, бо вони не реагують на даний час на Яценюка, а слухають вказівки Порошенка.

Для прикладу, Міністр палива та енергетики Демчишин. Це Міністерство, від якого залежить наша економіка в цілому, а як може Прем’єр управляти економікою, якщо не управляє Демчишиним, і він підписує договори, які приносять нашому бюджету збитки. Не розумію, чому ще не звільнений цей персонаж.

Так от, зміна Конституції і дотримання її! Тільки після цього можуть настати зміни.

2. Потрібно позбутись «п’ятої колони», їх дуже багато – це одна із найбільших наших проблем. Ці люди повсюди: в МВС, СБУ, прокуратурі, судах.

Як ви хочете щось змінювати, коли ці люди сидять по праву руку від вас?!

У вас нічого не вийде, протріть очі! Вони навіть вами управляють, і навпаки, налаштовують проти патріотів, тих, яких залишилось не так і багато. Вони їх знищують різними методами: відправляючи на війну і тим самим ліквідуючи, або при затриманні, або шляхом позбавлення впливу і т. д., і т. п..

Але як тільки вони відсторонять проукраїнськи налаштованих патріотів та чесних людей, «п’ята колона» стане повністю управляти країною і через деякий час ви все зрозумієте, але вже буде пізно.

Але це ж не питання тільки вашої дупи, а тут поставлено питання існування нашої держави. Чи залишимось ми єдиною країною, чи розпадемось на федерації?! Ось і все!

Закінчуйте вже з тим шоу! Ви вже не цікаві! Люди в нас не дурні, добре все розуміють і бачать.

Слава Україні!

Політичний в’язень Василь Данилів

Сізо, Київ.

28.03.15

Leave a Reply