АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Новий мирний процес

By Лютий 20, 2015 No Comments

Василь Данилів: Новий мирний процес

Мінські переговори завершені, домовленості вже озвучені. Сімнадцяти годинний заздалегідь задуманий театральний переговорний процес з диригентом від Росії  Путіним, нам було цікаво спостерігати хід цих подій, та не тільки нам, але також і жителям інших країн.

Єдиний, хто виграв точно в цьому процесі, так це Лукашенко. Важко повірити, як змінюються погляди проєвропейсько налаштованих громадян, а також Політикум цього демократичного світу.Ще зовсім недавно  вони всі визнали його одним із диктаторів на європейській території.

Саме Лукашенко зустрічає лідерів Німеччини та Франції, які завзято тиснули йому руку, та обнімались.  Лукашенко вже не розглядається як останній диктатор.

Можливо, пройде час, і вони  не будуть говорити про Путіна, як диктатора і загарбника?!  «Це не він! Це все ополченці! Це вони терористи!». Отже, як завжди подвійні стандарти.

Ми також побачили Сашу з LifeNews, який гавкає неврівноважені вигуки, Кісільова в спідниці, так її називають, що прийшлось охороннику заставити вдихнути свого підпахового запаху.

Лукашенко підсунув стільця, ось чому так затягнулись ці перемовини. Постійно крутять зломаний олівець, який фейк і як всі розмовляють, ось сила медійного затуманення. Але що характерно після закінчення Порошенко вийшов і повідомив Лукашенка, що Путін веде брудну і підлу гру.

Лукашенко дуже занепокоївся та з таким збентеженим обличчям провів втомленого та не поголеного Президента України, який, на мій погляд, вів себе достойно. Француз  більше часу промовчав, а от Меркель вела себе також достойно, намагаючись бути голубом миру і мирити двох учасників, за що хочуть висунути на Премію за мир Нобелівським лауреатом. Ось такий театр відігрався в Мінську.

Забув звернути увагу на Суркова, який сказав наприкінці зустрічі, поки покидав Палац, що це не кінець, все тільки починається. Сьогодні вже 15.02.15, почало діяти перемир’я. Більшість в дійсності зупинили обстрілювати, але не зупинилось в Дебальцевому, саме в ньому та в Іловайську 2 вузлові «ж/д» станції, які необхідні для розширення постачання всього необхідного з Росії до окупованої території. А що там буде в тих вагонах, можна здогадуватись, не потрібно колони камазів, а просто непомітно для усіх поставка по «ж/д».

А ще одне, що відбудеться, так  це обмін полонених всі на всіх.

Ну ось все, а і саме головне, що вийде реалістичний план театральної Мінської постановки. Ось бачите, Путін хоче мир, він за мир, але хтось, чомусь з української сторони порушив його, і після чого виникне питання захоплення нових територій –  Криворізька народна, Харківська народна і так далі, з кожним новим витком більш ширший та жорстокіший реалістичний сценарій, в якому буде ще більше загиблих від цієї конфліктної ситуації.

Кінцевий план  –  розділення України і приєднання частини нашої території до Російської Федерації. І ця територія приблизно з 20 мільйонним населенням, доступом до моря та росістикою економічного існування з усіма заводами та фабриками, які так необхідні Росії.

Чи усвідомлює це наше політичне верховоддя, думаю що так. Наш Президент старається – це видно. Наш Прем’єр Міністр старається – це видно.  Підводить їх оточення, яке живе в своєму світі, світі схем, наживи та муток і їм зовсім не цікаво, що буде завтра.  А ні,  я помилився, вони бояться тільки одного – відсторонення від влади, як їх, так і їхніх покровителів, чи то Президента, чи Прем’єра.

Але в нас є і справжні герої та ті, які люблять свою країну. За останній час можна спостерігати успіхи Азова, з приїздом Турчинова до зони АТО і реалізовано план (наступу). Саме такі люди як  А. Білецький, Д.Ярош, М.Коханівський, їх більшість, наших героїв.

Також наші волонтери- незламні та невтомні,  мужній народ України, таких побороти неможливо.

Тому не так просто буде реалізувати план Росії!

 

Любіть Україну! Тримайте порох сухим!

Слава Україні!

 

Василь Данилів- Політв’язень  засновник УЄП

Київський слідчий ізолятор

15.02.15

Leave a Reply