АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Підготовка до змін

By Жовтень 26, 2014 No Comments

Василь Данилів: Підготовка до змін

Що можна порадити виборцю? Вибирайте головою! Голосуйте серцем!

До виборів залишився один день, підготовка практично закінчилась, всі зацікавлені особи як від Партії Регіонів, так і від Комуністів мають бажання пройти і робили все можливе для підкупу виборця, сума доходить і до 800 гривень за голос. Чи вигідно це виборцю? Звісно, що вигідно! Передвиборна компанія – це прибуток, який не запланований і багато хто заробляє на цьому процесі.

Люди на межі бідності з радістю візьмуть і гречку, і гроші та проголосують частково за кого вони вважають за потрібне, а частково – хто платить. Але на сьогоднішній день діє закон про кримінальну відповідальність за подібні дії зі сторони кандидатів, думаю він ще не встиг повпливати.

Тому мажоритарна система буде з більшості посіпак.

А ось подивимось партії, які прохідні. Мабуть лідер партії під іменем Президента є найбільш прохідний.

Пане Президенте, стаття 103 Конституції України говорить про те, що саме це Ви робити не можете і таким чином, підпадаєте під неї.

Можна з‘їхати на становище, яке є в нашій країні, я двома руками «За» – візьміть всю повноту влади в свої руки і управляйте, але і про відповідальність не забудьте, та коли від Вашої влади, якою Ви будете керувати, наша країна отримає мир та поверне всі території назад у власність нашої держави, мені буде байдуже, що Ваш банк за цих три місяці збільшив на 50% своїх активи, та хоч на 100%.

Але не забудьте викинути популізм, за два тижні ми не досягли миру і ворог ще на нашій території.

Юлія Володимирівна… Чи змінилась вона після 2,5 років своєї відсидки? – Побачимо! Багато хто покинув її команду, так як багато кого вона сама покинула і забула про все добро, коли люди втрачали свою свободу, працюючи для неї. Вона забуває таких людей і йде далі. Де, Юлія Володимирівна, ці люди? – Вони не є маса, вони Вам довіряли та страждали за Вас, а Ви їх покинули, забувши в буревії своїх нових проблем. Ну що ж, в житті все, як бумеранг, не забувайте!
Команда Яценюка та Турчинова, про яку будуть багато говорити, чим же вони відрізняються від команди Януковича?! Та історія все розставить – кому куля в лоб, а кому корона на голову, а хто камікадзе. Але нарцисцизм, який почав закорінюватись в Арсенія Петровича – це від свити, яка його уколихує облесливими словами.

Арсеній Петрович, багато лідерів закінчили плачевно саме від свити, тому підійдіть до цієї проблематики зі серйозністю і подивіться, бо свита Вас заведе не туди, бо вони крадуть і брешуть, брешуть і крадуть!

О. Ляшко… так популіст він чи ні, покаже час. Багато обіцянок, радикальних виборчих кроків. Чи любить гроші? Та хто їх не любить! Так, Ляшко їх теж любить!

Самопоміч – нова команда, нові обличчя, нові можливості, є в суспільства до них довіра. Моя думка, що наберуть вони багато, не очікувано багато голосів. Люди повірять їм та будуть віддавати свої голоси. Не підведіть!

Попереду багато нових сподівань та очікувань.