АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Розбудова імперії

By Вересень 16, 2014 No Comments

Агресор не зупиниться, йому потрібно поставити Україну на коліна.Москві потрібна вся Україна. Цілком. У будь-який спосіб. Після цього приєднати багаті на енергоресурси країни і створити новий військовий блок на противагу НАТО.

НАТО не готове, ЄС продовжило тимчасову угоду на один рік, а підписання ратифікації відкладається. В МЗС України заявили, що домовленості щодо Угоди про асоціацію знімають гіпотетичні занепокоєння Росії. Що це означає – Європа забрала мито, а ми ще ні, у нас рік на перебудову експорту з Російської Федерації на ЄС. А ось Путін буде оголошувати перемогу на дипломатичному фронті. Але не потрібно забувати про можливості підкилимної політичної дипломатії, яка саме і виграє у відношеннях між Росією та ЄС. Путін все-таки має вплив на велику частину політичних яструбів Європи. Домовленості знімають навіть гіпотетичні занепокоєння російської сторони, пов’язані з імплементацією Угоди.

Україна та ЄС погодились продовжити консультації з Російською Федерацією з питань торгівлі. Заступник Клімкіна Данило Лубківський подав у відставку, написавши: «Ухвалена заява шле неправильний сигнал усім: агресору, союзникам і, найважливіше, українським громадянам… Вибір не відкладається, інакше він – не вибір». Вийшло як у пісні Скрябіна: « По-моєму, чувак, нас кинули!».

Так, саме таким чином підкилимна політика реалізувала свої можливості – Росія вийшла переможцем. Санкції, які накладаються на Росію, вони звичайно діють, але вони мають і позитивний сигнал для внутрішньої російської економіки, яка буде перебудовуватись на азіатський та внутрішній ринок. Що саме головне в економіці – це енергоресурс, тож вони будуть використовувати свій потенціал, своє машинобудування та вироби з сільського господарства, все це можливо. Чи втрачає ЄС з цих санкцій?- так, втрачає! Європа звикла жити в комфорті і дуже важко буде понижувати свій благоустрій. А Російський пересічний громадянин може й витримає будь-які негаразди заради великого Російського Світу. От це факт. Тому не потрібно говорити, що зможуть різко змінити російську Кремлівську ідеологію, і саме головне, що це розуміють європейські політики. От і балансують між крапель дощу. А ми на військовому полігоні на нашій території, як у військовому питанні, так і в економічному.

Впродовж 23 років в Росії 23 розбудовувалась та модернізовувалась російська армія. А у нас, всі ці роки розкрадалась та розпродувалась техніка та армійський ресурс, була максимілізована імплементація «п’ятої колони» не тільки в нашій армії, але й в цілому. Ми били сепаратистів, терористів, але і найманців також з російських армійських лав. Але воювати з армією Росії ми не в змозі, нам треба відтягнути час, отримати допомогу. Членство – це нереальні плани, але саме модернізація та наближення до стандартів НАТО, дає нам шанс протистояти будь-якому агресору. Але ця передишка вигідна також і для Росії. Час покаже!

Моє бачення – на цьому зупинки не буде, агресор піде далі. Йому потрібно поставити на коліна Україну, а пізніше просто приєднати такі країни, як Казахстан, Узбекистан, там де є енергоресурс, просто приєднає і зробить їх федеративними республіками з подвійними мовами. Тобто, йде мова про повернення більшої частини територій Радянського Союзу.

Маючи такі потужні енергетичні ресурси в своїх руках, геополітична гра нав’язана Росією в багатьох країнах, буде тільки посилюватись. І я впевнений, що новий військовий блок на противагу НАТО буде не за горами, це все є в планах Кремля. А після реалізації цих планів до 2020 року в Росії пройде референдум про імперський устрій і весь народ скаже, що їм потрібен цар, а потім Російська Дума подасть кандидатуру Путіна і на другому референдумі оберуть Путіна царем. Ось такі плани у Путіна.

«Умом Россию не понять!»

Слава Україні!   Героям слава!

 

Політв’язень, засновник УЄП Василь Данилів

Leave a Reply