АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Вимушене перемир’я

By Вересень 7, 2014 No Comments

Василь Данилів: Вимушене перемир’я

Путін весь час змінює правила гри, а ми з ентузіазмом кидаємось грати цю гру. Історія говорить, що будь-який договір, підписаний зі сторони Росії, не вартий навіть ціни цього паперу, на якому вона підписалась. Малоросія планується для створення моделі Радянського Союзу, тому поразка ДНР, або ЛНР не припустима для Путина

Мінськ, 5 вересня 2014 року, підписання протоколу про припинення військових дій, в якому 12 пунктів.

Сторони підписання та присутні під час цієї події:

1)  Кучма Л.Д. – представник України, уповноважена особа;

2)  Представники ДНР та ЛНР – терористичне банд угрупування, яке керується з боку Кремля;

3)  Представники ОБСЄ – організації, яка показала себе недієвою та, на мою думку, зкорумпована та підкуплена Російською владою;

4) Посол Росії – зацікавлена особа в захопленні нашої держави.

Після підписання – заява П.Порошенка про припинення о 18.00 год. будь-яких військових дій в зоні АТО.

 

Отже, в якій ми опинились ситуації:

1) Агресія російської армії, не терористів, а саме армії, яка захопила частину території, а це тисячі солдат, сотні танків та ракетних установок.

2) Недієздатна українська армія, яка сама не зможе зупинити такого агресора з сучасним, нового покоління озброєнням, проти застарілих технологій, які присутні в нашому НЗ.

3) Незконцентроване управління Штабів між Армією, Нацгвардією та батальйонами.

4) Низька підготовка бійців для використання проти армії, а не терористичних угрупувань.

5) Дуже погана економічна складова, падіння ВВП, пуста казна.

6) Політична ситуація – забезпечення виборів до Верховної Ради, тобто понівечена внутрішня боротьба.

7) П’ята колона Кремля, яка була, є і буде робити все, щоб бути і надалі.

Можу додати тільки один пункт позитивного реального становища. Це незламний Великий Український Народ, який сильний духом свободи та впевненості у своє майбутнє, яке принесе нам наша перемога!

Тому нам потрібна передишка для реалізації плану концентрації своїх сил. Так, Путіну вона потрібна також для втихомирення наростаючого тиску всередині країни, адже є втрати тисяч російських військовослужбовців в боях на території України – шило в мішку не сховаєш! А також вони будуть закріплятись на цих територіях, які їм були підконтрольні до 05.09.14.

Але і для нас цей час мирний, без боїв, принесе багато позитивного, ми повинні спрацювати в напрямку мобілізації та стабілізації Фронту, створити резерви, адже війну виграють резерви, яких в нас поки немає. Необхідно набрати людей, підготувати їх та забезпечити технікою, використати всі можливості держави і допомогу міжнародної спільноти та НАТО.

Нам потрібне озброєння, високоточне та нового покоління. Потрібно, щоб фізично запрацював статус особливого партнера НАТО, який дозволить користуватись такими привілеями, якими користується Ізраїль.

Тому ніякого визнання ДНР та ЛНР бути не може, ніякої федералізації! Це кінець нашої держави!

Чемберлен, коли повернувся в Лондон після підписання, сказав: «Я привіз вам довгий мир», а насправді цей договір Чемберлена та Деладьє був поштовхом до війни, яка прийшла через два роки після підписання. Англійці допустили помилку, повірили в цей мирний договір, а Гітлер використав його для концентрації та нарощування військового потенціалу.

Путін будує Радянський Союз і він не зупиниться ні перед чим. Малоросія планується для створення моделі Радянського Союзу. Тому він ніколи не дозволить поразки ДНР, ЛНР або Малоросії.

Нам потрібно не заснути від радості, Кучма може підписувати все, що завгодно.

Також історія говорить, що будь-який договір, підписаний зі сторони Росії, не вартий навіть ціни цього паперу, на якому вона підписалась.

Ми не повинні заснути, як англійці в 1937 році, саме цей мирний договір коштував тисячі мирних життів. Ми повинні використати його для своєї перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Політв’язень Василь Данилів, засновник УЄП

Leave a Reply