АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Ми сильні та непереможні!

By Вересень 3, 2014 No Comments

Василь Данилів: Ми сильні та непереможні!

Роби те, що зобов’язаний, тай з усіх своїх сил, те, що підказує тобі твоя совість та дозволяє честь. І будь, що буде!

Міністр Оборони України описав події останнього часу, як успішне проведення АТО з бойовиками та терористами, на основі чого ми перейшли в Третю світову війну. Цьому свідчать явні факти вторгнення російських військ і зайняття частини нашої території, які укріпились в регіонах Донеччини та Луганщини, готуючись до просування на подальші території.

З однієї сторони, вторгнення, це явне явище і заява Міністра також. Під Маріуполем стоїть мирне населення живим щитом, а на останньому засіданні Ради Безпеки рішення для введення військового стану не винесено. Президент не переконав мабуть членів РНБО. Мабуть в нього є вагома на те причина, з часом дізнаємось яка!

Бійці батальйонів прийдуть до Президента України 4 вересня 2014 року для отримання відповіді на наболілі питання: чому іде війна, чому в Києві не відчувають війни, яка проходить на Сході. Київ живе мирним життям: в місті веселяться, працюють бари, дискотеки, феєрверки, депутати на мерседесах, мажори на представницьких машинах з красивими дівчатами, Наташі та Маші курять кальяни, тусовочне нічне життя зовсім не бентежить всі події, які у нас проходять.

Починаються вибори, політикум готується піаритись тай і піаряться для проходження до свого місця у корита, саме у корита, хто вже приріс чи присосався, ніяк не відгониш, можна тільки вперед ногами!

Мабуть тому і прийдуть бійці батальйонів під Президентський пагорбок, щоб отримати відповідь на ці «чому»!

Мені подобається людина, яка віддала 50% своїх статків для допомоги нашій державі, я низько вклоняюсь такому вчинку.

Зараз популярний флеш обливання водою і передача естафети другому. Був би доречний флеш передачі естафети у виділенні 50 % всіх своїх статків на потреби АТО, чи передача коштів волонтерам або фондам для допомоги нашій державі. Ось буде цікаво подивитись, хто буде в цьому флеш мобі!

Наш Президент мільярдер, всі свої статки заробив завдяки так званій незалежності нашої держави, яка дала йому можливість заробітку. Я вклонюсь йому і буде він в мене кумиром та взірцем, як він виділить цих 50% для тої держави, яка може припинити своє існування. Зі слів Міністра Оборони, всі ознаки для цього є!

Ми вже стільки обговорювали цю проблему, що можна заплутатись, стільки версій, що вже також не зрозуміло, тай всі плани чи Президента, чи Уряду – все це пусті балачки, слухаємо порад Європейських партнерів, які нам говорять, що потрібен мир. Та ми і самі знаємо, що нам він потрібен, не ми ж розпочали цей конфлікт. Ми є миролюбивий народ. Але і своє не віддамо!

Тому одна тільки порада може бути доцільна: роби те, що зобов’язаний, тай з усіх своїх сил, те, що підказує тобі твоя совість та дозволяє честь. І будь, що буде!

Не надіймось на політиків чи на державу! Що таке держава?! Держава – це ти, це я – ось що є держава!

Не піддавайтесь слухам, пропагандам чи паніці, користуймось здоровим глуздом та мудрими виваженими рішеннями, в яких на першому місці наша країна, наша свобода, наше майбутнє, якщо навіть і без вашої особистості ціною власного життя! Захищай Україну, щоб потім не було пізно!

В нас залишиться нація, ми героїчний народ і не будемо терпіти пригнічення ні від кого, навіть від так званого брата свого чи сусіда.

Борімося – Поборемо! З нами Бог!

 

Слава Україні! Героям слава!

Політв’язень Василь Данилів, засновник УЄП

Leave a Reply