АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Відповідайте всі!

By Серпень 15, 2014 No Comments

Василь Данилів: Відповідайте всі!

Кращі часи у нас так і не настануть, якщо не притягнемо до відповідальності усіх  наших керманичів! Буде відповідальність,- не буде сьогоднішнього Президента України у цьому списку. А якщо ні, історія може повторитись.

Комуністична партія завжди виступала проти незалежності України, співпраця з російськими комуністами для неї важливіша, аніж цілісність, суверенітет і національні інтереси Української держави, ця партія  була і є п’ятою колоною Кремля.

24 липня 2014 відбулась історична подія у Верховній Раді – розпуск фракції Комуністичної партії, яка завжди проходила до Верховної Ради шляхом фальсифікацій, підкупом виборців, а також завдяки малій частині ностальгічного за СРСР «товарища». Саме такий «товарищ» і був членом партії в недалекому, минулому комуністичному режимі, де 350 мільйонів гнули спину на 12 мільйонів її членів.

Під час правління комунізму, в різних державах Європи було загублено більше 100 мільйонів не згідних з цим режимом людей. Автор Акту про Незалежність України, Герой України Левко Лук’яненко, який спочатку був засуджений до страти, а потім йому було змінено вирок на 25 років таборів, міг би також приєднатись до  мільйонних рядів жертв комунізму. На думку політв’язеня Левка Лук’яненка, настав час відправити комуністів  у відставку, а після заборони Компартії, ті, хто далі підтримуватимуть комунізм, – ненормальні романтики.

Сьогодні продовжується засідання суду у справі про заборону діяльності  КПУ – процес Століття. Не дивно, що адвокати з Росії присутні на засіданні, також не дивно, що їх захищають дорогі європейські захисники, яких цікавить тільки фінансова складова.

Служба Безпеки України порушила 300 кримінальних справ стосовно діяльності членів Компартії.  Керівництво цієї злочинної партії продовжує  займатись пропагандистською роботою, введенням людей  в оману,  начебто партія працює на захист трудящих. Але достатньо подивитись на “товарищей” Симоненка та його прибічників,- вони погрузли в розкоші та багатстві, їхні гроші та статки не здобуті чесною працею. Компартія, це партія фінансового інтересу. За її роботи 20 років обдурювали виборця і, крім п’ятої Кремлівської колони, вона була ручним механізмом Партії Регіонів під особистим керівництвом Клюєва А.П., який курирував Комуністичну партію.

Потрібно зробити чіткий аналіз усіх законопроектів та результатів голосування фракції КПУ за 20 років, зняти документальний фільм з фактами та транслювати його до  виборів, які відбудуться в цьому році, щоб зняти завісу брехні та фальші. Цю роботу повинна зробити держава, а саме, Міністерство культури та освіти!

Нам необхідно ввести заборону КПУ.  На жаль, ми не зможемо заборонити ідеологію комунізму, щоб не перетворити суд на фарс.

Рікардо Сміт зробив висновок, що капіталізм має потенціал вичерпання, і капіталістична частина має вичерпуючий  ресурс, так, як і надра земні. Тому Маркс спробував в своїх трудах «Капітал» описати ідеологію, в яку трансформується комунізм, але питання в тому, в яких руках опинилась  ця ідеологія. Будь-яка дія однозначно викликає протидію.

Будемо спостерігати за публічним судом над комуністичною симоненківською партією, це буде цікаво. Народу потрібні видовища, от він їх і отримає, а якщо ні, то маємо ще і Л.Кравчука – також комуніста, який підписав договір, що не має ніякої юридичної сили під назвою Будапештський Меморандум. Після якого ми позбулися вагомого чинника – «ядерної зброї». Усі фахівці з юридичних питань підтверджують, що цей договір не має ніякої юридичної сили та відповідальності. Хто ж так міг підставити Л.Кравчука?!  Потрібно з цим розібратись після того, як закінчиться шоу з Симоненком!

Якщо підійти уважніше до цього проблемного питання – чому ми опинились в такому становищі і позбулись своєї території?  Знищені міста, села, вся інфраструктура мільйонних міст, загарбник керує частиною нашої країни, як своєю власною, а саме головне, загинули тисячі наших співвітчизників та багато їх залишаться як психічно, так і фізично скаліченими до кінця своїх днів…

Понад 20 років український народ обдурювали та грабували, ставлячи олігархів та мільйонерів, які привели в нашу систему корупцію та хабарництво.

Необхідно подати позов від громадських організацій, представників інтелігенції, постраждалих та простих громадян. Позов проти зговору та ліквідації нашої державності і нашого народу проти усіх керівників нашої держави, починаючи від Кравчука, і закінчуючи Януковичем.  Щоб понесли відповідальність усі, адже це вони нас довели до теперішнього стану, тому саме їм потрібно відповісти на просте запитання: «Чому?».

А то виходить так, що Л.Кравчук  грозився на словах піти на передову захищати країну з рушницею в руках, Л.Кучма виступає як «парламентер -Голуб Миру», В.Ющенко  десь із бджолами спілкується про насущне, а Янукович, разом з Путіним,  приймає пряму участь  в ліквідації нашого народу.

Усі вони мільйонери та мільярдери, їхні сім’ї та діти забезпечені, отримують найкращу освіту, мають прислугу та охорону. А ми, тут, в реальності, обдурені, знедолені очікуємо кращих часів.

Кращі часи у нас так і не настануть, якщо не притягнемо до відповідальності усіх  наших керманичів! Буде відповідальність,- не буде сьогоднішнього Президента України у цьому списку. А якщо ні, історія може повторитись.

Слава Україні!  Героям Слава!

 

Василь Данилів, політв’язень, засновник УЄП

Leave a Reply