АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Реальність

By Серпень 7, 2014 No Comments

Василь Данилів: Реальність

“Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе”,- Василь Симоненко

Майбутнє – це чиста потенціальність, поки що вона не настала, не можна бути в ній впевненим. Минуле – це чиста реалізація, вона сталась. Тепер з нею нічого зробити не можна.

Між цими двома вимірами – майбутнім і минулим, є реальність – теперішнє сьогодення, спалах швидкоплинної миттєвості, яку людина не здатна осягнути своїм розумом, саме це і є життя. Але більшість з нас живе минулим та майбутнім, думаючи про неможливе. Минулого вже немає, майбутнє ще не настало.

Ми живемо саме в цю мить, тут, зараз, в цю хвилину. Ганяючись за великими, надзвичайними подіями свого життя, ми втрачаємо живу мить, в дійсності від нас тікає наша реальність, ми самі не хочемо або не розуміємо, як себе реалізувати.

Потрібно жити зараз і вже, в осмисленому моменті відчувати життя, проживати його в любові і чистоті своїх думок.

Самий правильний шлях до щастя – робити подарунки щастя іншим впродовж усього свого життя. Це проста порада для тих, хто шукає щастя.

Багато хто сьогодні потребує допомоги, ми опинились у вирії зла, війна приходить не одна, вона забирає не тільки життя, війна руйнує нашу свідомість, людина потрапляє в дезорієнтацію і втрачає здатність мислити раціонально.

Людина стає заручником ситуації і зазомбованості, як однієї, так і другої сторони конфлікту.

Внутрішній хаос не дає нам можливості для самореалізації.

Тому ми повинні допомагати один одному, допомагати своїми порадами, моральною підтримкою, матеріальною – всім, чим можемо. Таким чином, ми збережемо самі себе, і надіятись потрібно також на самого себе.

Отже, наше суспільство потребує підтримки і міжнародна спільнота допомагає нам, адже ми довели своїми минулими подіями, що здатні боротись за свої цінності, ми знайшли в собі сили та допомагаємо один одному.

Наші захисники отримують допомогу. Організована волонтерська діяльність від простих, миролюбивих людей, які задають питання «Чому наш брат, наш сусід знову напав на нас?»

Не можна звинувачувати усіх росіян, вони зазомбовані і живуть в тому світі, який потрібен Путінському режиму. Керуючись принципом”розділяй та властвуй”, він відірвався від землі, втративши реальність, в нього ніби вселився дух зла, якого він імплементує до своїх послідовників.

Нам потрібно доносити свої думки та позицію до свого сусіда та брата, розмовляти з самим народом, через зв’язки з організаціями, через різні міжнародні фонди, які працюють на території Росії. Кожен з нас має бути інформаційним волонтером, поширювати інформацію через родичів, знайомих, друзів. Ми повинні розділити прокремлівське та реальне суспільство нашого сусіда, ми нікуди від нього не дінемось, він буде поруч, тому потрібно працювати в цьому напрямку.

Ми не хочемо війни придуманої та безпідставної. Мир потрібен нам в нашому короткому житті для того, щоб жити саме тут, саме в цю хвилину, а не в минулому чи майбутньому.

Сконсолідуймося навколо тих хлопців, які борються з тим злом на нашій території, допоможімо їм всім, чим зможемо.

Пам’ятайте, що ви є, робіть все осмислено, кожен крок, нехай він малий, незначний, маленька крапелька в океані, але вона ваша, саме ця, ваша крапелька з’єдналась з океаном і розлившись в ньому, сама стала цим океаном.

Світ не один! Кожен живе в своєму особистому світі, і світів стільки, скільки розумів, тому що кожен розум створює особистий світ, своє особисте оточення.

Путін консолідував свій світ, який продукує насилля та зло!

Ми консолідували, завдяки Небесній Сотні свій, який продукує мир та добро!

Бог є на нашому боці. Мир обовязково прийде до нашого реального життя!

Любіть Україну! Слава Україні!

 

Василь Данилів політв’язень засновник УЄП

Leave a Reply