АктуальноОсобиста Думка

Василь Данилів: Ціна за мир

By Липень 22, 2014 No Comments

Василь Данилів: Ціна за мир

Страшна трагедія, яка сталась 17 липня 2014 року – збиття на території нашої держави мирного літака Малайзійських авіаліній, в якому загинуло 298 мирних громадян різних країн, облетіла весь світ і знову привернула увагу до війни, що проходить на нашій території. Багато загиблих та зруйнованих сімей, саме на нашій території ведеться боротьба добра та зла, і в цій боротьбі гинуть як герої, які воюють за нашу свободу, так і мирні громадяни України, а тепер вже громадяни інших країн.

В Росії обвинувачують Україну в збитті літака. Начебто десь поруч пролітав борт №1 Путіна, а Україна погрожує в лиці таких, як Гриценко, а саме на каналі Шустер Live, ліквідацією Путіна.

Ось до чого приводить не контрольована емоційно висловлена позиція наших політиків, даючи можливість використання пропаганди кремлівським службам. Говорять що попало, дають привід противнику для маніпуляцій в своїй пропагандистській ідеології.

Чи є в тому і наша вина? Так, є в тому, що до сьогоднішнього дня не був введений надзвичайний стан на території, в якій знаходяться терористи, саме терористи, а зовсім не якісь сепаратисти. Терористи підривають мости, вбивають мирне населення та знищують інфраструктуру. Вони не планують жити на цих територіях, вони їх руйнують. Тому, вже давно мав бути введений надзвичайний стан та заборона перельотів на цій території.

Адже, саме ми будемо фінансово відповідати сотнями мільйонів доларів після звернення страхових компаній. А вони звернуться!

Відповідальність Кремлівської організованої злочинної групи звісно також присутня, я маю сумнів, що саме така система ракетного комплексу могла б просто бути видана до рук чи то ДНР, чи до ЛНР. Думаю, це виключено.

Надзвичайний стан вже ними оголошений, та контролюється вся територія мегаполісів, йде руйнація інфраструктури, вбивають мирне населення, а з боку Ахметова та Росії слідують вигуки – сідати за стіл переговорів та домовлятись.

Потрібно випустити Ахметова із Києва, щоб він зміг потрапити до Донбасу та принести мир. Не перешкоджайте йому!

Як на мою думку, мир прийде до звільнених територій, так як він з’явився в Слов’янську та Краматорську.

А тому, зараз потрібно поставити питання знищення терористів, скласти список їх прізвищ та внести туди країну  Росія, як посібник тероризму, а також додати у нього прізвища, починаючи від Путіна, закінчуючи Гуркіними, та передати всі матеріали до Міжнародного суду для повного розслідування.

Чесно кажучи, я не бачу якихось міжнародних механізмів, які б  примусили ядерну державу змінити свої наміри проти її волі.

Санкції? Так, вони потрібні, але дієві, які б стосувались цілих секторів економіки, а тут питання, чи вигідні вони Європі? Звісно, що ні! Адже зараз проходить переформатування управління Європейського Союзу і мабуть будуть присутні ідеї притримання нейтралітету або просто пусті слова.

Може відкриються їм очі, і вони нарешті побачать явну загрозу для себе, для європейського устрою в цілому, після досягнення Кремлівською організованою злочинною групою своїх мрій стосовно України.

А може їм допоможе їх же ж виборець. Ми повинні донести до виборця, а не до політика, який вже куплений, або буде куплений Кремлем.

Саме в нас проходить боротьба добра і зла. І в цій боротьбі гинуть люди, які не розуміють, за що.

А попереду ще будуть бої, в яких, на превеликий жаль, будуть гинути люди… Потрібно щоб вони знали, що віддають своє життя в цій боротьбі за мир.

Саме таку ціну за нього ми повинні заплатити.

Любіть Україну!  Тримайте порох сухим!

Слава Україні!

 

Василь Данилів засновник УЄП

Leave a Reply